zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Massagraf  volgende blog van Massagraf  overzicht blogs van Massagraf  Massagraf in Strips


 Steven Universe (2013 - heden)

16 april 2015


Het lijkt me meer dan redelijk dat je een mening over een televisieserie kunt vormen gebaseerd op vijf afleveringen.

Ik heb er tien gezien en ik vind er niets aan.
Steven Universe is de beste animatieserie van dit moment, volgens velen. Zelfs al zijn de rest van de afleveringen geweldig, een goed begin is het halve werk en dit kan ik niet meer dan een redelijk begin noemen. Na honderd minuten kan ik concluderen Steven Universe niet erg spannend, niet echt grappig en al met al niet erg boeiend is.
Het verhaal kan ik niet echt samenvatten omdat er tot nog toe vrij weinig is uitgelegd. Het enige wat ik weet is dat een dik joch genaamd Steven een edelsteen in zijn buik heeft. Hierdoor maakt hij onderdeel van een de Crystal Gems, bestaande uit een grote negerin, een lesbienne en een balletdanseres. Zij redden de wereld van grotendeels onverklaarbare (d.w.z.: ze verklaren het nooit) antagonisten. Verder wordt ik er niet wijzer uit. Ze zullen het later wel uitleggen, maar het kan me toch niet zoveel schelen.
Een slechte serie is het zeker niet, daarvoor doet het te veel dingen goed. De personages zijn oké. Steven is net niet te irritant en de drie vrouwen hebben op zich genoeg karakter. De animatie is goed, de kleuren zijn mooi, en het algehele ontwerp is degelijk genoeg, al vallen sommige erg onaantrekkelijke keuzes in de details op, zoals die lelijke opgezette lippen, en ik heb me nog nooit zoveel aan neusgaten geërgerd als die van Steven. De prachtige achtergronden en het stadsbeeld gaan al de betere kant op, alsmede een aanstekelijk introdeuntje.
Maar dat is dus schone schijn gebleken. Ik heb Steven honderd minuten de tijd gegeven om me te imponeren, maar ik heb me te vaak verveeld. Datzelfde heb ik gedaan bij Star vs. the Forces of Evil, met betere resultaten. Maar dat voor volgende week.
Steven Universe heeft een 7,7 op IMdB en ik geef het eindcijfer 6.
 vorige blog van Massagraf  volgende blog van Massagraf

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 5) van Martin op 29 augustus 2015 om 00:05:

Rick & Morty is inderdaad erg goed.


© 2015
Massagraf / StripSter
16 april 2015

 www.studiomassa.nl

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=916&titel=blog Massagraf: Steven Universe (2013 - heden)