zet StripSter bij je favorieten  zet StripSter bij je favorieten


 recente Blogs  vorige blog van Windmill  overzicht blogs van Windmill  Windmill in Strips


 Windmill Comics komt naar je toe deze lente

20 april 2013


Het voorjaar is eindelijk aangebroken. Dikke truien kunnen hopelijk voorlopig in de kledingkast blijven en de jongens en meisjes van Windmill Comics hebben lentekriebels.
Op 4 mei aanstaande is het Free Comicbook Day. In het kader daarvan gaan een paar Windmillertjes signeren bij De Stripspecialist in Breda. Een stad waar ik altijd met plezier kom omdat ik er van 2001 tot 2006 gewerkt heb. Om de signeersessie een beetje op te leuken, geven we die dag ook een speciale signeer comic uit waar de binnenkant van de covers gereserveerd is om op te tekenen en van een handtekening van de aanwezige stripmakers te voorzien.
Op de cover van die comic zie je voor de voorgevel van De Stripspecialist de Windmill helden Captain Roffa en Sif met tussen hen in de altijd vrolijke Guido van De Stripspecialist.
Twee weken na de signeersessie staat Windmill Comics zoals de afgelopen jaren gebruikelijk is op de stripbeurs in Zwolle op 18 mei. Dit jaar nemen we waarschijnlijk een dubbele stand omdat we niet alleen 8 of 9 stripmakers meenemen, maar ook omdat we op de afgelopen Stripdagen in Gorinchem er achter kwamen dat we het met 4 meter haast niet meer redden met al onze uitgaven. We hopen in Zwolle ook nog één of twee nieuwe uitgaven te kunnen presenteren waaronder het tweede nummer van Avontuur Classics met daarin de nieuwe SF serie Helden & Schurken door Ulrik Nilsson.
Johan.
 vorige blog van Windmill

Reageer in ons op deze blog.
Laatste Forum-reactie (# 8) van Johan de Neef op 1 december 2012 om 16:42:

@Rodney, voor zover ik weet is er op dit moment nog geen website van LoneJim, maar die zal er ongetwijfeld tzt. wel komen. LoneJim heeft wel een Facebookpagina.
En even voor de goede orde, ik ken een aantal van de mensen achter LoneJim, maar ik heb verder geen enkele betrokkenheid of bemoeienis met hun toekomstige uitgaven. Ik promoot het in mijn blog omdat ik vind dat een goed initiatief als dit promotie verdiend.


© 2013
Windmill / StripSter
20 april 2013

 www.windmill-comics.com

http://www.stripster.eu/?/scripts/blogs_pagina.php?id=788&titel=blog Windmill: Windmill Comics komt naar je toe deze lente